19th Ave New York, NY 95822, USA

10.06.2021

Triënnale Brugge stelt haar horeca-ambassadeurs voor

Een verborgen plekje in het Minnewaterpark, daar stelden we deze week onze 28 horeca-ambassadeurs voor in aanwezigheid van het bestuur en het curatorial team van Triënnale Brugge 2021.

Brugge is de cultuurstad bij uitstek én een gastronomisch juweel met veel parels. Horecazaken serveren niet alleen heerlijke gerechten, ze liggen vaak op schilderachtige plekjes.

Achter de typische gevels gaat soms een verrassend interieur of een te ontdekken terras schuil. Het thema van Triënnale Brugge gaat over Brugge bekijken vanuit diverse perspectieven. De stad ontdekken in al zijn aspecten kan je ook via de mensen die er werken en die dagelijks Bruggelingen en bezoekers culinair verwennen.

Schepen van Werk en Ondernemen, Pablo Annys.

Toen Triënnale Brugge samen met Werk en Ondernemen op zoek ging naar horecazaken waar men informatie, zoals een wandelkaart kon vinden onder het genot van een hapje of een drankje, was de locatie van groot belang. De 28 deelnemende zaken liggen in de Brugse binnenstad, in de nabijheid van een installatie van Triënnale Brugge of langs de weg die de dertien installaties met elkaar verbindt. De ambassadeurs promoten het kunstentraject en ze engageren zich om op een creatieve manier in te spelen op het thema van Triënnale Brugge 2021: TraumA.

Er is geen beter platform denkbaar dan dat van locals. Het is verrijkend dat we ons kunstentraject op zoveel plaatsen kunnen laten dragen en uitdragen door mensen van hier. Met de medewerking van onze ambassadeurs prikkelt en verbindt Triënnale Brugge 2021 op de meest aangename wijze alle zintuigen.

Burgemeester Dirk De fauw

Ontdek de installaties van Triënnale Brugge en kies voor een aangename verpozing met een orginele picknickmand, een lekker Triënnale Brugge-biertje, een speciaal lunchmenu,… of ontdek gewoon een van de vele verborgen plekjes die de stad rijk is.

Je ontdekt alle deelnemende horeca-zaken hier >>