19th Ave New York, NY 95822, USA

Opening Triennale Brugge 2021

We nodigen je uit om in de komende weken op stap te gaan, Triënnale Brugge 2021: TraumA te ontdekken en een eigen weg door de stad te banen. Kijk door haar façades heen en snuister in de coulissen. Slenter door de steegjes, proef de ambigu atmosfeer en laat je – net als de kunstenaars en architecten – verrassen door de veelzijdige plek die Brugge is.

Welkom!

Luister mee

Op zondag 9 mei om 14.00 uur baadt Brugge een kwartier lang in klokkengelui. Een veertigtal stads- en kerkklokken zullen er de start van Triënnale Brugge 2021: TraumA aankondigen en een feestelijk gemoed over de stad verspreiden. Geïnspireerd door Georges Rodenbachs geschriften Bruges-la-Morte en Le Carillonneur, waar klokken als signaal- en sfeerverspreiders werden ingezet, werpen ze nu ook een geluidsspel af dat tot in de huiskamers zal doorklinken. Een viering van de tristesse en schoonheid van Brugge.

Luister en kijk met ons mee. We brengen het verhaal achter deze editie, nemen u mee achter de schermen van de opbouw en tonen u de veelzijdige plek die Brugge is. Een viering van de tristesse en schoonheid van Brugge.
Welkom!